İŞKUR VE KOSGEB ZİYARETLERİMİZ

06.11.2018

Üniversitemiz Mezunlar Koordinatörlüğü olarak KOSGEB Başkanı Sinan ŞAHİN ve İş Kur İl Müdürü İsa KAYMAK’ a Koordinatör Prof. Dr. Tuğba BAYRAK ÖZBUCAK ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sevda TÜRKİŞ tarafından ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Mezunların kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurum ve sivil toplum örgütleri ile arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla KOSGEB ve İŞKUR tarafından mezun durumunda bulunan öğrencilerimiz için yapılabilecek eğitim faaliyetleri ve projeler hakkında görüşülmüştür.

Bu görüşme kapsamında İşkur Müdürümüz Sayın İsa KAYMAK “İŞE İLK ADIM PROJESİ” programından bahsetmiştir. Bu program kapsamında “İmalat ve bilişim sektöründe 6 ay, Muhabirlik mesleğinde 9 ay ve Diğer sektörlerde 3 ay süreyle İşbaşı Eğitim Programına katılma koşullarını sağlayan, yüksekokul veya fakültelerden mezun olan 18-29 yaş arasındaki gençlerin mesleki deneyim ve tecrübe kazanması sağlanacaktır” diyerek sevindirici bir haber vermiştir.

KOSGEB Başkanı Sinan ŞAHİN ise girişimcilik konusunda üniversite lisans, lisansüstü ve akademik tüm çalışanlarının faaliyet alanları konusunda işbirliği yapmak ve finans desteği alabilecekleri programlar hakkında bilgi vermiştir.

         

İletişim

  • Adres: Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU

  • Telefon: 0 ( 452 ) 226 52 00

  • Email: mezun@odu.edu.tr

Sosyal Medya