ODÜ Gençliğe ve Geleceğe Yön Verme Vizyonuyla Bu Bayramda da Bir Arada

28.06.2017

Üniversitemizin akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Cumhuriyet Yerleşkesi personel yemekhanesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta, akademisyenler ve idari personeller katıldı.

Bayramlardaki manevi atmosferin birlik ve dayanışmayı daha da artırdığını dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Ülke olarak önemli günler yaşamaktayız.  Gelişme, büyüme ve daha güçlü bir ülke olma yolunda Türkiye önemli bir dönüm noktasındadır. Ülkemizdeki bu gelişmelere inanıp uyum sağlayan Üniversitemiz çok daha iyi işler yapabilecek bir seviyeye geldi. Her çalışanımız, kendi birimlerinde çok iyi işler yaparak geriye her şeyiyle olgunlaşmış, güzel bir üniversite bırakma yolunda önemli çalışmalara imza attı. Bugüne kadar daima kurumsal düşünerek el birliğiyle hareket ettik. Çalışmalarımız ciddi seviyelere ulaştı ama daha iyi olur mu, kesinlikle olur. Bu vesile ile şunu belirtmek istiyorum akademik ve idari personelimizin Üniversite yönetimine fikirler sunmasını bekliyoruz. Üniversitemizi nasıl daha ileriye, daha iyi noktalara nasıl taşıyabiliriz, kurumumuzda başka neler yapılabilir, size göre üniversite ne olmalı sorularının cevaplarını sizin pencerenizden görüp değerlendirmek istiyoruz. Kurum yöneticilerimizin, akademik ve idari personelimizin bu bağlamda fikirlerine ihtiyacımız var. Konuyla ilgili olarak sizlerden hem yardım hem destek bekliyoruz. Çünkü Üniversitemiz, kurumsallaşma adına yapılan önemli çalışmalar neticesinde bu olgunluk seviyesine ulaşmış durumdadır. 11. yılımızdayız ve Ordu Üniversitesi olarak bu kısa zaman dilimi içerisinde aynı dönemde kurulan üniversitelere göre kurumsallaşma, bilimsel çalışma yürütme ve gelişim adına çok ciddi adımlar attık. Bu süreçte yapılan bütün çalışmalar ortada, 10. Yıl Katalog ’unu çıkardık, kurumumuza ait olan bu kitabı gözden geçirmenizi, katalogda ortaya koyduğumuz çalışmalara eleştirel gözle bakmanızı, konuyla ilgili değerlendirmelerinizi bize iletmenizi ve neticesinde çalışmaya dair düşüncelerinizi de bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Bütün birimlerimize kitabımızı dağıttık. 10. Yıl Kataloğumuz güzel bir eser oldu. Hazırlık aşamasında emeği geçen arkadaşlarımızı da teşekkür ederim. Bu güzel tablonun ortaya çıkmasında bin 500 çalışanımız ve mezun ettiğimiz binlerce öğrencinin emeği var. Akademisyenlerimiz ve idari personelimizin anlayış ve özverili çalışmalarıyla Üniversitemizin gelişiminde çok önemli mesafeler kaydederek geldiğimiz bugünlerde, bayram vesilesiyle hep bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Üniversitemizin çağdaş bir vizyonla gelişimine katkı sunan ve tercih edilebilir bir marka olması için fedakârlık örneği gösteren tüm personellerimizin bayramını yürekten kutluyor; ülkemiz için barış, huzur ve aydınlık yarınlar temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

  

ODÜ Basın

İletişim

  • Adres: Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU

  • Telefon: 0 ( 452 ) 226 52 00

  • Email: mezun@odu.edu.tr

Sosyal Medya