Başbakanlık Uzman Yardımcılarından Rektör Yarılgaç’a Ziyaret

 

12.05.2017

Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdür Yardımcısı Bilal Özden ve Başbakanlık Uzman Yardımcılarından oluşan sekiz kişilik heyet Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdür Yardımcısı Bilal Özden, Ordu’da yapılacak olan 5 günlük seminer hakkında bilgiler vererek “Özel sektörün ve kamunun yatırımlarını yerinde görmek, tanımak, incelemek ve istişarelerde bulunmak amacıyla Altınordu, Ünye, Fatsa, Kabadüz, Aybastı ilçelerini gezdik. Bununla birlikte Ordu Valiliği, kaymakamlık ve belediyeleri de ziyaret ettik. Taşra teşkilatını yerinde incelemek ve bundan sonra yürütülecek çalışmalar açısından yararlı olacağını düşündüğümüz bu ziyaretlerin bizler için çok faydalı olacağı inancındayız.” dedi.

Heyete, Üniversitemizin gelişim süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gençlerimizin bu tür seminerlerle taşra teşkilatlarındaki işleyişi yerinde görmeleri onlara tecrübe kazandıracaktır. Kamu kuruluşlarına ziyaretlerde bulunmak, çalışma koşullarını yerinde incelemelerini sağlamak geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize bir ufuk oluşturması açısından son derece önemlidir. ” şeklinde konuştu.

ODÜ Basın 

İletişim

  • Adres: Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU

  • Telefon: 0 ( 452 ) 226 52 00

  • Email: mezun@odu.edu.tr

Sosyal Medya