Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi Binalarında Son Aşamaya Gelindi

 

05.06.2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ile Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezinin yapımını üstlenen Onur Çetinceviz, yapımında son aşamaya gelinen binaları yerinde inceledi.

2015 yılında imzalanan protokol neticesinde ODÜ Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezinin yapım maliyetlerini üstlenen, ulusal ve uluslararası inşaat sektöründe adını duyurmuş Onur İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sahiplerinden iş adamı Onur Çetinceviz, yapımı tamamlanmak üzere olan merkezlerin çalışmalarını yerinde görmek için Üniversitemizi ziyaret etti.

Yapılan incelemeler sonucu değerlendirmede bulunan Onur Çetinceviz, “ Eğitime katkıda bulunmak ve bunları eser olarak görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bugün Ordu Üniversitesini ve Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı ziyaret etmek bizi onurlandırdı, gururlandırdı. Yapılan iki binamızın bittiğini ve hizmete girdiğini inşallah görürüz. Şimdiden Ordu’ya hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “ Okul Öncesi Eğitim Merkezi ve Merkezi Kütüphanemiz gerçekten çok değerli eserler olarak kurumumuza kazandırıldı. Merkezlerimizin inşaat aşamalarının tamamlanması ve iç dizaynı da dâhil bütün çalışmaların bitirilmesinde son aşamaya gelindi. Binalarla ilgili olarak çalışmalarımızı artık ince detaylar üzerinden sürdürmekteyiz. 2017 yılı içerisinde açmayı planladığımız bu iki binanın yapımını üstlenerek Üniversitemize katkı sunan Çetinceviz ailesine teşekkür ediyorum. Yapılan bu hizmetleri onurla taşıyacağız. Varlığını yüzlerce yıl devam ettirecek olan Ordu Üniversitesinin bu güzide birimlerinde onların ismi de yaşayacaktır.” şeklinde konuştu.

   

ODÜ Basın

İletişim

  • Adres: Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU

  • Telefon: 0 ( 452 ) 226 52 00

  • Email: mezun@odu.edu.tr

Sosyal Medya