Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Üniversitemiz Öğrencisi Urguya Us’a Ödül

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa şampiyonu olan Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Urguya Us’u başarısından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.

05.04.2017

18-27 Eylül 2016 tarihleri arasında Ordu Durugöl Spor Tesislerinde yapılan “Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası” nda Rus rakibini mağlup eden Urguya Us altın madalya alarak Avrupa Şampiyonu olmuştu. Samsun Büyükşehir Belediyesi binasında ulusal ve uluslararası şampiyonlarda başarı elde eden sporcular için düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç sporcuları tebrik edip ödüllendirdi. Üniversitemizde eğitim görmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Urguya Us 2020 Olimpiyatlarında adını yazdıracağını söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Ülke sporunun, sporcusunun, gençliğinin gelişimine sağladığı katkı ve gösterdiği hassasiyeti nedeniyle kurumumuzu da onurlandırdığı için Sayın Cumhurbaşkanımıza Ordu Üniversitesi adına şükranlarımı sunuyorum. Başarılarıyla bizi gururlandıran Urguya Us’un bu performansının diğer öğrencilerimize ilham kaynağı olması ve örnek teşkil etmesi ulusal ve uluslararası platformda yeni dereceler elde etmemize vesile olacağı inancını taşımaktayız.” şeklinde konuştu.

ODÜ Basın

İletişim

  • Adres: Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU

  • Telefon: 0 ( 452 ) 226 52 00

  • Email: mezun@odu.edu.tr

Sosyal Medya