Ünye İİBF ile Ünye, İkizce ve Akkuş Meslek Yüksekokullarında Mezuniyet Sevinci

08.06.2018

Üniversitemiz Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ünye, ikizce ve Akkuş Meslek Yüksekokullarının 2017-2018 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Ünye Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, Akkuş Kaymakam Vekili Muhammed Enes Çıkrık,  Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan,  Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sadık Kılıç, Ünye MYO Müdürü Öğr. Gör. Erdem Kaya, İkizce MYO Müdürü Öğr. Gör. Hülya Solak, Akkuş MYO Müdürü Öğr. Gör. Cesur Kırmanoğlu, akademisyenler, öğrenciler, mezun olan öğrencilerin aileleri ve davetliler katıldı.

Toplamda bin 140 öğrencinsin mezun olduğu törende mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Mehmet Karataş, Ünye MYO birincisi Şeyma Balcı, Akkuş MYO birincisi Derya Çöpoğlu, İkizce MYO birincisi Neşe Cengiz 4 yıl süren öğrenim sürecinde vermiş oldukları desteklerden dolayı ailelerine, öğretim elemanlarına ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sadık Kılıç ,”Bugün hayatınızın çok önemli dönüm noktasında bulunuyorsunuz. Başarılarınızın bundan böylede devam etmesini diliyorum. Bugün buradan mezun olan bin 140 öğrencimiz Türkiye’nin geleceğine büyük bir katkı, emek, bilim, teknoloji bağlamında büyük bir destek verecektir. Gerek Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi gerekse Meslek Yüksekokullarımızın öğretim görevlilerinin üstün başarıları ile bugün siz değerli öğrencilerimiz kutlu bir eşikte bulunuyorsunuz. Bu başarı yolunda daima bizlere destek olan Ordu Üniversitesi üst yönetimine, üniversite eğitimleri boyunca verdiğiniz destekten dolayı ailelere, öğretim elemanlarımıza Dekanlığım ve Meslek Yüksek Okulları Müdürlerim adına teşekkür ediyor öğrencilerimizin mezuniyetlerini kutluyorum.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan “Üniversite hayatı bir heyecanla başlayıp,  başka bir heyecanla sonlanmakta.  Sevgili velilerimizin bizlere emanet ettiği evlatlarını bugün meslek ve diploma sahibi olarak mezun etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Emanetlerinize en iyi şekilde baktığımızdan ve koruduğumuzdan hiç şüpheniz olmasın. Bugün sahip olduğunuz diplomalar sizi sadece meslek sahibi yapmakta. Fakat hayatta başarılı olmanızın yolu sizlerin bireysel olarak göstereceğiniz gayret ve çabalarla olacaklardır. Sizlerin kalbi büyük, egoları küçük, zihinleri açık gençler olarak yetişmeniz ve hayata bakış açınızın bu şekilde olması en büyük tavsiyemdir. Bu duygu ve düşüncelerle mezuniyetlerinizi kutluyor ve bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar  “Ünye’de öğrencilerimizin her türlü ihtiyacına koşmaya çalışan bir yerel yönetim olduğunu ifade etmek istiyorum. Projelerimize her noktada destek veriyorsunuz sizlere tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu coğrafya 15 yaşında mimarlar mühendisler çıkaran, 17 yaşında Fatihler çıkaran, 20 yaşında Dünya’ya meydan okuyan liderler çıkaran bir coğrafya. İçinizden çok değerli kardeşlerimiz çıkacak bu yüzden her birinizin kendine özgü bir kişilik yapılanmasının olması büyük önem arz etmektedir. Bu duygularla mezuniyetinizi kutluyorum.” diye konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere başarı ödülleri verildi. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Mehmet Karataş’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan Ünye MYO birincisi Şeyma Balcı’ya, Akkuş Kaymakam Vekili Muhammed Enes Çıkrık, Akkuş MYO birincisi Derya Çöpoğlu’na, İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya İkizce MYO birincisi Neşe Cengiz’e ödüllerini verdi.

Tören, kendi bölümlerinde dereceye giren öğrencilere anı belgesinin verilmesi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve mezuniyet keplerinin atılmasının ardından sona erdi.

ODÜ Basın

İletişim

  • Adres: Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU

  • Telefon: 0 ( 452 ) 226 52 00

  • Email: mezun@odu.edu.tr

Sosyal Medya